U kontaktu sa sutrašnjicom

U KONTAKTU

sa sutrašnjicom

Ekosteril

Ekološko sredstvo za pranje podova na bazi aktivnog kisika iz persirćetne kiseline. Tečni deterdžent u koncentriranom obliku koji pere, odmašćuje i dezinficira podne površine (sve vrste materiala), 90% biorazgradiv. Biocid - uništava viruse, bakterije i gljivice.

Nova doba: Ekosteril
Nova doba: Ekosteril


Ekosteril plus ručni

Ekološko sredstvo za pranje posuđa, radnih površina, opreme i ambalaže (površina koje dolaze u kontakt sa hranom i vodom za piće) na bazi aktivnog kisika iz persirćetne kiseline i glicerina. Tečni pjenušavi deterdžent u koncentriranom obliku koji pere, odmašćuje i dezinficira, 90% biorazgradiv. Biocid - uništava viruse, bakterije i gljivice.

Nova doba: Ekosteril plus ručni
Nova doba: Ekosteril plus ručni

Ekosteril extra plus

Ekološko sredstvo za pranje, odmaščivanje i dezinfekciju ruku i tijela. Tečni koncentrat sapuna, dezinfekciono sredstvo na bazi aktivnog kisika iz persirćetne kiseline sa glicerinom. Biocid - uništava viruse, bakterije i gljivice.

Nova doba: Ekosteril extra plus
Nova doba: Ekosteril extra plus

Saradnja

Ukoliko želite da sarađujete sa nama u oblasti distribucije proizvoda na bazi aktivnog kisika, pošaljite nam poruku putem kontaktnog formulara.

Aktivni kisik

Aktivni kisik ima dvije bitne funkcije u našem tijelu: ubrzava prirodne procese zacjeljivanja rana i popravke tkiva te ubija štetne bakterije, viruse i gljivice.

Preduzeće

Nova doba d.o.o.
Belo 43, 1215 Medvode
Slovenia
+386 41 440 734