U kontaktu sa sutrašnjicom

U KONTAKTU

sa sutrašnjicom

Viva Ster

Jedinstven, stabilan ekološki rastvor na bazi aktivnog kisika sa antimikrobnim djelovanjem. Štiti, njeguje, osvježava i podmlađuje kožu ruku, tijela i lica. Koristi se prije nanošenja ili nakon skidanja šminke za dodatno osvježenje lica i vraćanje elastičnosti i mekoće kože. Idealan na putovanjima i u situacijama kada nisu dostupna sredstva za pranje i voda.

Preventivno djeluje protiv problematične kože lica. Preventivno djeluje protiv iritacije kože nakon depilacije, brijanja ili ujeda insekata. Za dodatnu relaksaciju kože nakon različitih tretmana i masaža. Blagotovorno djeluje kod opekotina (uključujući i opekotine od sunca). Relaksira umorne noge i stopala. Koristi se kao ekološki dezodorans za uklanjanje neprijatnih mirisa tijela
Vivaster ima široku primjenu i u javnim objektima.

Koristi se nerazrijeđen.
100% netoksičan

Nova doba: Viva Ster
Nova doba: Viva Ster
Nova doba: Viva Ster


Viva Derm

Jedinstveni tečni biocidni proizvod na bazi aktivnog kisika za brzu hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku osoblja, kao i za dezinfekciju - hladnu sterilizaciju površina, opreme, materijala i ambalaže u objektima javnog zdravlja, javnim objektima i ustanovama, javnom prevozu, prehrambenoj industriji, ugostiteljstvu (detoksikacija svih javnih mjesta), domaćinstvu i za ličnu upotrebu. Preventivno djeluje protiv problematične kože lica, protiv iritacije kože nakon depilacije, brijanja ili ujeda insekata.

Koristi se nerazrijeđen.

 

Saradnja

Ukoliko želite da sarađujete sa nama u oblasti distribucije proizvoda na bazi aktivnog kisika, pošaljite nam poruku putem kontaktnog formulara.

Aktivni kisik

Aktivni kisik ima dvije bitne funkcije u našem tijelu: ubrzava prirodne procese zacjeljivanja rana i popravke tkiva te ubija štetne bakterije, viruse i gljivice.

Preduzeće

Novo doba d.o.o.
Sime Šolaje 1a, 78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina
+386 41 280 327